Advokat, Djursholm

Juristakuten är en juristbyrå för dig som söker advokat eller annan juridisk hjälp i Djursholm. Vi har en bred kompetens inom familjerätt, affärsjuridik och fastighetsrätt vilket gör oss till en trygg juridisk partner under olika skeden och situationer i livet. Våra jurister har alltid en juristexamen och vidareutbildas löpande för att du ska känna sig säker på att få kompetent, vass och kvalitativ hjälp när du är i behov av advokat i någon fråga.

Söker du advokat i Djursholm privat eller i bolagsfrågor?

Att kombinera affärsjuridik med humanjuridik ser vi som en kombination med många fördelar för dig som söker en advokat. Vårt intresse ligger alltid i människan bakom en tvist eller process. Psykologin bakom en tvist är grundläggande i alla former av tvister, oavsett om det handlar om t.ex. arvsrätt, underhåll eller fastighetsrätt. Vårt intresse för denna psykologi och för att driva processer i domstol gör oss till ett kreativ och engagerat ombud. Att ha erfarenhet från så väl familjerätt som affärsrätt gör att vi kan representera dig på mer än ett sätt genom livet.

En personlig advokat med kreativt engagemang

Att vara en mindre juristbyrå ser vi som en styrka. Det ger oss utrymme att jobba med ett stort personligt engagemang och med det fokus på människan som vi trivs med . Vårt kontor ligger på Henrik Palmes Allé 16 i Djursholm men vi tar även uppdrag i övriga landet och internationellt, så väl för privat som affärsrätt. Vårt mål inför framtiden är att bibehålla den engagerade entreprenörsandan som vi har idag, oavsett om vi växer. Det är vårat engagemang som gör skillnad i ditt val av advokat. Vill du veta mer är du hjärtligt välkommen att höra av dig. Vi erbjuder fri rådgivning via telefon eller möte på vårt kontor i Djursholm.

Välkommen till din personliga advokat i Djursholm!

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap