Advokat, Täby

Ett behov av rättslig hjälp i form av advokat eller jurist är inte ett behov som dyker upp särskilt ofta i livet. När det väl händer är det ofta känsliga frågor som står på spel, så som vårdnadstvister, ekonomiska frågor eller situationer av annan känslig karaktär. Det är lätt att känna sig utlämnad och villrådig i dessa situationer. Vi på Juristakuten finns här för dig som bor i Täby med omnejd när behovet uppstår. Vi är en juristbyrå med stort engagemang som finns tillgänglig för dig som söker advokat. Vår långa erfarenhet och breda kompetens gör att du får ett rättsligt biträde med juridisk expertis samtidigt som vi alltid lägger vikt vid det personliga. Även om vi finns representerade lokalt i Täby så jobbar vi även med mål över hela landet och internationellt.

Söker du en erfaren och utbildad advokat i Täby?

Vi erbjuder en bred kompetens och välutbildad personal för att kunna hantera ditt ärende på bästa sätt. Alla våra jurister har tagit en juristexamen som sedan löpande kompletteras med vidareutbildningar. Vi vill erbjuda dig och våra övriga klienter lyhörda, engagerade jurister med ett skarpt sinne och stor vana att driva processer i domstolen. Det är så vi vet att du som bor i Täby kan få den bästa möjliga hjälp när du behöver hjälp av en advokat.

Vi finns för dig som söker advokat i Täby

Vilka frågor var det som fick dig att söka efter en advokat i Täby? Vi har i ca 15 års tid arbetat med frågor kring familjerätt, bolagsrätt och fastighetsrätt. Utöver det hjälper vi ofta till när avtal ska skrivas, om ett företag behöver rådgivning samt som försvarare eller målsägandebiträde vid brottsmål. Vi vill att du som klient ska känna en trygghet i att vi kan representera dig i olika skeenden i livet.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning!

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap