Bra familjerättsjurist

Det finns tillfällen då livet tar vändningar som gör att man behöver stöd och råd av en bra familjerättsjurist. Det är vid dessa tillfällen vi finns här för dig. Familjerättens frågor handlar om liv, hälsa, privatekonomi och död – frågor som vi tar på allra största allvar. Vid dessa tillfällen står man ofta ensam inför stora beslut. Med oss på Juristakuten vid din sida behöver du inte känna sig ensam. Vi ger dig råd och bistår dig innan du gör upp eller undertecknar något som kan förändra ditt liv. Med en bra familjerättsjurist blir både besluten och livet efter besluten enklare att hantera.

Vi är en bra familjerättsjurist som jobbar över hela landet

Vi jobbar med familjerätt över hela landet och har ca 15 års erfarenhet av bl.a. barnrätt och ekonomiska tvister. Det gör att du kan känna dig trygg i att du har en bra familjerättsjurist vid din sida när det uppstår en kris som gäller t.ex. ekonomi, barnens vårdnad och arvsrätt. Vi jobbar även med äktenskapsrätt och samborätt, så väl inför ett äktenskap eller samboskap som vid en eventuell separation. Med ett bra äktenskapsförord eller samboavtal kan både du, din partner och era barn vara trygga inför framtiden.

En bra familjerättsjurist erbjuder fri rådgivning

Tveka inte att ringa eller skriva till oss om du har några funderingar. Vi erbjuder fri rådgivning om du ställs inför nya frågeställningar och är osäker på hur du bör agera. Alla bör ha rätt till en bra familjerättsjurist i de frågor som är de viktigaste i livet och vi vill att du ska vara trygg i ditt beslut om vem som ska bistå dig. Du kan ringa oss på 08-755 91 00, fylla i kontaktformuläret på vår hemsida eller maila info@juristakuten.se så hör vi av oss.

Välkommen till Juristakuten, din familjerättsjurist!

Här kan du läsa mer om våra tjänster inom familjerätt.

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap