Familjejurist, Stockholm

Om du söker en familjejurist i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss på Juristakuten. Vi har ca 15 års erfarenhet av familjejuridik och det har sedan starten varit en stor del av vår kärnverksamhet tillsammans med affärsjuridik. Vi har lång erfarenhet av att hantera frågor kring vårdnad, underhåll och arvstvister. Vi erbjuder fri rådgivning för att du ska känna dig trygg när du väljer familjejurist i Stockholm med omnejd. Familjerättsliga frågor är några av de viktigaste frågorna i våra liv. Vare sig det handlar om en skilsmässa, ett samboavtal eller vårdnadstvister så finns vi här för dig.

En familjejurist i Stockholm med lång erfarenhet

När man står inför stora beslut är det tryggt att veta att de råd man får kommer med lång erfarenhet och kunskaper i ämnet. Vi finns där i förebyggande åtgärder, vid akuta frågor och vid det fall en fråga måste processas i domstol. Självklart hjälper vi även till att verkställa domstolsbeslut. Vi är en sakkunnig familjejurist och rådgivare som du kan lita på och vi finns där för dig när du behöver oss. Vårt kontor hittar du i Djursholm men vi finns självklart tillgängliga vart du än bor i Stockholm.

Vi är en familjejurist i Stockholm och resten av Sverige

Det är vanligast att vi blir kontaktade som familjejurist när en konflikt eller annan svår situation har uppstått. Ofta behöver man rådgivning innan man skriver under viktiga papper eller gör upp om viktiga frågor. Många väljer som sagt även att anlita oss i förebyggande syfte, för att undvika att en tvist dyker upp vid eventuell separation eller skilsmässa. Förutom att finnas tillgängliga som familjejurist i Stockholm jobbar vi även över hela Sverige. Du som inte kan besöka oss får gärna kontakta oss på telefonnummer 08-755 91 00 för rådgivning via telefon.

Välkommen till en erfaren familjejurist i Stockholm!

Läs mer om familjerätt.

 

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap