Juridisk byrå, Stockholm

Söker du en juridisk byrå i Stockholm och vill ha ett ombud med lång erfarenhet, ett kreativt tänk och stor vana av att driva processer i domstol? Då är du varmt välkommen till oss på Juristakuten! Vi är stolta över att vara en mindre byrå som kan erbjuda juridisk expertis i kombination med entreprenörskap och personligt engagemang. Det ger dig som klient allt du behöver i ett juridiskt ombud med det lilla extra vi kan ge som en mer personlig juridisk byrå.

Vi är en juridisk byrå med brett spektra

Som juridisk byrå i Stockholm representerar vi klienter som behöver hjälp att lösa olika former av tvister, upprätta avtal eller som enbart är i behov av juridisk rådgivning. Vi har riktat in oss på familjerätt, fastighetsrätt och affärsjuridik som ett naturligt led i att vår grundare och VD har många år inom fastighetsbranschen bakom sig. Vi tar även på oss uppdrag inom brottsmål, så väl som privat försvarare som målsägandebiträde.

Hur finansierar man sin juridiska hjälp?

Kan du få ekonomiskt stöd via rättshjälp eller rättsskydd i din tvist? Om så är fallet hjälper vi dig med så väl bedömning av vilket alternativ som lämpar sig för dig som med själva ansökan. Rättskyddet har många som en hel av sin hemförsäkring medan rättshjälp är en statlig hjälp för den som motsvarar specifika finansiella kriterier. Självklart kan man även bekosta en jurist med privata medel om det är ett lämpligare alternativ.

Juridisk byrå i Stockholm och övriga Sverige

Bor du inte i Stockholm är du lika gärna välkommen att kontakta oss. Vi tar på oss uppdrag  som juridisk byrå över så väl hela landet som internationellt. Ring oss på 08-755 91 00 och berätta vad du behöver hjälp med. Vi erbjuder alltid en första kostnadsfri konsultation.

Läs mer om vår verksamhet här.

 

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap