Juridisk rådgivning inom familjerätt

Om du söker juridisk rådgivning inom familjerätt behöver du troligtvis en hjälpande hand kring frågor som rör bodelning, vårdnad av barn, arvsfrågor eller liknande. Vi på Juristakuten har lång erfarenhet av just dessa frågor och vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg när det sker omvälvande förändringar i livet. Familjerättsliga frågor år både känsliga och viktiga vilket kräver ett ombud som kan hjälpa dig med så väl de ekonomiska frågorna som de rättsliga bitarna kring t.ex. umgänge och vårdnad av barn. Vi hjälper dig gärna i frågor som rör skiljeförfarande, arvsrätt, äktenskapsrätt, sambo rätt och barnrätt.

Personligt engagemang är extra viktigt vid juridisk rådgivning inom familjerätt

Vi är en mindre juristbyrå med en stor portion personligt engagemang vilket kommer väl till pass när det handlar som juridisk rådgivning inom familjerätt. Du och din framtid är viktiga för oss och vi vill hjälpa dig igenom svåra val och situationer. I situationer som rör familjerättsliga frågor är det lätt att man känner sig extra ensam och utsatt – det handlar trots allt om just familjen och ofta våra barn. Det behöver du inte vara. Med våra 15 års erfarenhet av juridisk rådgivning kring familjerätt och processande i domstol kan du vara trygg i att du har en kompetent, erfaren och personlig hjälp från oss.

Juridisk rådgivning inom familjerätt över hela landet

Juristakuten har sitt kontor i Djursholm men jobbar över hela landet för att finns tillgängliga för dig som söker juridisk rådgivning i frågor som rör familjerätt. Vi erbjuder även en första fri konsultation via antingen telefon eller möte för att du ska känna dig trygg i ditt val av jurist. Har du frågor som rör juridisk rådgivning och familjerätt? Ring oss på 08-755 91 00 så hjälper vi dig vidare.

Vi finns här för dig med juridisk rådgivning och lång erfarenhet av familjerätt!

Läs mer om familjerätt.

 

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap