Jurist, Entreprenadrätt

Vi på Juristakuten är din jurist när du behöver hjälp inom entreprenadrätt. Oavsett om det handlar om att lägga ett anbud eller delta i en upphandling, upprätta ett avtal eller lösa tvister kring ett befintligt entreprenadkontrakt finns vi här för dig. Fastighets- och entreprenadrätt är något vi brinner lite extra för och det finns mycket att göra inom entreprenadrätt för att du ska få ett tryggare projekt. Alla våra jurister har en juristexamen och vi jobbar med löpande vidareutbildningar för att du ska vara säker på att få en uppdaterad och engagerad jurist som hänger med i svängarna.

Entreprenadrätt från början till slut

Det finns stora fördelar med att ha juridisk hjälp redan från början. Det minskar risken för tvister och ger alla inblandade parter en trygg grundförutsättning inför entreprenadarbetet.

Vi finns med dig som jurist från allra första början; från anbud och upphandling genom avtalsprocessen och under själva bygget. Oavsett om det rör sig om ett nybygge eller en reparation, en mindre entreprenad eller stora projekt så har vi vanan som krävs för att fungera som en kompetent jurist vid din sida. Ni kanske ska bygga inom bostadsrättsföreningen eller ska du delta i en upphandling om en stor kommersiell entreprenad? Då finns vi här som din jurist.   

När en tvist inom entreprenadrätt kräver en jurist

Vid en tvist inom entreprenadrätt kan det ibland lösas utan att det behöver gå till domstol. Det är dock en fördel att ha en jurist med som rådgivare i ett tidigt skede, då det ofta medför mindre kostnader och en snabbare process. Om du är osäker på hur situationen ser ut för just dig är du mer än välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning. Vi tar på oss mål över hela Sverige och internationellt.

Välkommen att prata entreprenadrätt med oss!

Läs mer här.

 

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap