Välkommen till Juristakuten, vi har över 20 års erfarenhet

a

Om oss

Juristakuten grundades av Fredrik Preetzmann som har en jur kand och har bl a ekonomutbildning vid Stockholms universitet samt  Masterstudier i ekonomi vid Warwick university England. Han har bl a innehaft flera framstående poster i börsnoterade företag och har ca 20 års praktisk erfarenhet inom affärsverksamhet, före han övergick till att enbart bedriva juridisk rådgivning till klienter från år 2005. Under hans ledarskap har vi uppnått en mängd framgångar för våra klienter. Huvudsakligen har vi erfarenhet från tvister som avgörs i domstolar där vi främst utför vårt arbete, vilket skett i hundratals mål sedan start.

Affärsjuridik och allt som det innefattar inklusive Bolagsrätt samt Fastighetsjuridik, är en stor del av vår erfarenhet och arbete. Inom Affärsjuridik tar vi även löpande uppdrag som intern jurist vilken alltid genom oss kan finnas tillgänglig för det mindre företaget för snabba genomgångar. Men vi arbetar även en hel del med ekonomisk Familjerätt och med barnfrågor som vårdnad, umgänge och underhåll.

Vår affärsjuridiska del innebär inte att humanjuridiken blir lidande – tvärtom – fordrar både human- och affärsjuridik ett stort intresse för människan bakom tvisten, således psykologin i relationer och en skarp förmåga att koppla juridiska etiketter till klienternas situationer. Våra jurister inom affärsjuridik har tidigare arbetat operativt i ledande befattningar inom branscher som t ex bank, finans, fastigheter, telecom och IT. Vi har därför stor kunskap och förståelse för verksamheter i sig och inte bara den juridiska sidan.

Vi är en mindre  juristbyrå med stort personligt engagemang som arbetar i hela Sverige och även med internationell privat och affärsrätt. Vi tar även uppdrag inom brottmål som privat försvarare och målsägandebiträde. Vi vill nu och i framtiden arbeta nära våra klienter i den entreprenörsanda som lätt går förlorad när juristföretag växer. Om Du söker en kreativ juridisk partner har Du kommit rätt. Ring för mer information och fri rådgivning 08 755 9100.

Kontaktuppgifter

 

Juristakuten Stockholm

Har du några frågor?