Rättsskydd vid vårdnadstvist

Om du söker rättsskydd med anledning av en vårdnadstvist är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Juristakuten. Vi vet hur viktiga dessa frågor är för dig och vi har lång erfarenhet av att jobba med dem.

Gifta, sambos eller inte alls – vilka rättigheter har du i en vårdnadstvist?

Dina rättigheter i en vårdnadstvist har sin början i hur relationen mellan ett föräldrapar sett ut, dvs. om ni t.ex. har varit gifta eller sambos.  Hur än dina förutsättningar ser ut finns vi där för att hjälpa dig igenom er vårdnadstvist på bästa möjliga vis. Vi har jobbat med familjerätt i ca 15 år och har lång erfarenhet och processvana. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över.

Finansiering av rättsskydd vid vårdnadstvist

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för att du snabbt ska få svar på dina inledande frågor och för att du ska ha möjlighet att bilda dig en uppfattning om oss som ditt juridiska ombud. Du har sedan tre alternativ för finansiering:

  •      Rättsskydd är ett skydd som ingår i många hemförsäkringar och som kan täcka en del av kostnaderna vid en juridisk tvist. Vi hjälper dig både med att bedöma huruvida ditt ärende kan omfattas av din försäkring samt med din ansökan om rättsskydd.
  •      Rättshjälp innebär att staten betalar för ditt juridiska ombud. Här är den din ekonomiska situation som styr om du kan få hjälp och i så fall hur stor omfattning. Vi hjälper dig ansökan om rättshjälp om det är alternativet för dig.
  •      Privat betalning är alternativet för dig som inte har rätt till rättsskydd eller rättshjälp. Fråga oss om du vill ha mer information om detta alternativ.

Ett personligt rättsskydd vid vårdnadstvist

För oss är personen bakom en tvist det viktiga i frågan. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi står vid din sida och ger dig bästa möjliga rättskydd vid en vårdnadstvist. Genom att vara en mindre juristbyrå sätter vi stolthet i det personliga engagemanget. Hör av dig till oss på 08-755 91 00 så börjar vi där.

Varmt välkommen till oss på Juristakuten!

Läs mer om Barnrätt.

 

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap