Tvistemål, Jurist

Har du hamnat i tvistemål och söker en jurist som kan bistå dig? Handlar tvisten om familjerätt, bolagsrätt eller fastighetsrätt? Då är Juristakuten en kompetent och erfaren juridisk partner att vända sig till. Vi har jobbat i många år inom dessa områden och har drivit hundratals processer i domstol. Att hamna i ett tvistemål är för de flesta en ny och jobbig erfarenhet. Då kan det kännas bra att ha någon med stor vana vid sin sida. För oss är tvistemål vardag och vi bistår dig gärna för att processen ska bli så smidig som möjlig för dig.

En engagerad jurist

En fördel med att vända sig till en mindre juridisk byrå är att vi jobbar personligt och engagerat för dig som klient. Vi drivs av entreprenörskap och för våra klienters rätt. Alla våra jurister har som minst en juristexamen för att du alltid ska få experthjälp kring dina tvistemål. Det personliga uppskattas ofta av våra klienter som känner sig väl omhändertagna samtidigt som de får experthjälp i sitt tvistemål.

Hur löser man ett tvistemål rent ekonomiskt?

För många kan rättsskyddet som är en del av många hemförsäkringar komma väl till pass för ekonomisk hantering av ett tvistemål. I andra fall kanske du har rätt till rättshjälp eller hellre står för finansieringen privat. Vi hjälper dig hitta den lösning som passar dig bäst och ser även till att hjälpa dig med ansökan av rättsskydd eller rättshjälp.

Vi anlitas som jurist för tvistemål i hela Sverige

För att du ska känna dig trygg i ditt val av juridiskt ombud erbjuder vi en kostnadsfri konsultation via telefon eller på plats. Vi finns rent fysiskt på plats  i Stockholm hem till oss är du välkommen var i landet du än bor. Vi jobbar även med internationella tvister när det behovet uppstår.

Hör av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med!

Läs mer här.

 

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap