Vårdnadstvist, Stockholm

Bor du i Stockholm och är i behov av rättslig hjälp vid vårdnadstvist? Då finns vi på Jurisakuten där för dig. Med lång erfarenhet inom familjerättsliga frågor och ett engagerat, personligt arbetssätt hjälper vi dig genom er tvist på bästa möjliga vis. För att säkerställa att ni får hjälp av jurister med skarpsinnighet och stort kunnande ser vi alltid till att våra jurister vidareutbildas fortlöpande efter sin juristexamen. Det innebär att du kan vara trygg med oss som din partner.

Kostnadsfri konsultation inför vårdnadstvist

En vårdnadstvist kan se ut på många vis. Ibland handlar det enbart om formalia, andra gånger om en svårare och känsligare process. Under de många år vi har jobbat med familjerätt i Stockholm har vi samlat på oss en bred kompetens och gedigen erfarenhet. Du kan lita på att du får en bästa möjliga hjälpen av oss utifrån just din situation. För att du ska känna dig lika säker som oss i den frågan erbjuder vi en första kostnadsfri konsultation för att du ska få svar på dina akuta frågor och för att vi ska lära känna varandra lite bättre.

Vi är ditt juridiska ombud i Stockholm vid vårdnadstvist

Vi utgår från vårt kontor på Djursholm i Stockholm men har klienter över hela Sverige. I tillägg till familjerätt jobbar vi även med affärsjuridik och sätter en stolthet att vi alltid ser människan bakom en tvist och ett sammanhang. Det gör att våra erfarenheter från affärsjuridiken även gagnar dig som är i en vårdnadstvist och tvärt om. Psykologin i en mänsklig relation finns i alla tvister och vi har ett stort intresse av att vara en kreativ och engagerad juridisk partner. Ring och berätta om dina frågeställningar och dina behov kring er vårdnadstvist så börjar vi där. Om du hellre vill att vi kontaktar dig kan du fylla i kontaktformuläret eller maila oss på info@juristakuten.se

Välkommen till oss på Juristakuten!

Läs mer om barnrätt.

 

Kontaktuppgifter

Juristakuten Stockholm
Besöksadress
Vendevägen 89
182 32 Danderyd

Postadress
Box 139
182 05 Djursholm

+ 46 (0)8 755 91 00

info@juristakuten.se

Bankgiro: 5108-7542
Klientmedel plusgiro: 79 96 51-5

Har du några frågor?

Här finns vi

Copyright © 2015 Juristakuten Stockholm | Sitemap